Tectylbehandling

 

Köpte du din bil för att den hade ett bra rostskydd?
Vi inom Tectyl vet att rostskyddet i många fall inte är heltäckande!

Vi ingår i Tectyls rostskyddskedja i Sverige samt i deras ljudisoleringsprogram. Oberoende tester har visat att de rostskyddsbehandlingar som de flesta bilmodeller har fått i fabriken inte på långa vägar räcker i vårt tuffa klimat. Det spelar ingen roll om det utlovas 6, 8 eller ens 12 års rostskyddsgaranti. Det händer att nya bilar har så dåligt rostskydd att de faktiskt börjar rosta efter bara något år. Rost på vitala delar gör att bilen på sikt kan bli trafikfarlig. Bilrosten kan heller aldrig accepteras eftersom den medför ett enormt slöseri med naturresurser och energi. År av erfarenhet och studier av samtliga bilfabrikat gör att vi inom Tectyl vet var bilarnas svaga punkter finns. Vi kan därför skräddarsy behandlingar efter varje bils specifika behov. Ibland behöver inte hela bilen nytt rostskydd utan det kan räcka att delbehandla. Vårt svenska klimat och våra körvanor ställer hårda krav på bilarnas rostskydd. Som bilägare har man oftast hela ansvaret för sin bils vård och rostskyddsunderhåll. Sköter man inte underhållet på ett korrekt sätt enligt instruktionsboken kan i värsta fall visa av bilens garantier komma att upphöra.

Våra nya rostskyddsprodukter är idag lösningsmedelsfria vilket gör att både vi som jobbar med att rostskyddsbehandla trivs och vi skonar miljön. En unik ljudisoleringsprodukt är framtagen som används inom industrisidan bla tåg och fartyg. samt innerskärmar från lokarari som ser till att det inte samlas smuts i skärmkanter.

Vi är godkända och rekomenderade av ledande biltillverkare och produkterna är godkända enligt Svensk standard.Vid en Tectylbehandling görs ingen håltagning eller annan åverkan på kaross eller andra detaljer.Behandlingen följer detaljerade anvisningar framtagna för varje bilmodell. Resultatet blir en bil som bättre står emot rostangrepp, även på lång sikt.

Vi inom Tectyl skräddarsyr rostskyddsbehandlingen efter din bils specifika behov och dina önskemål. Varje behandling, del- eller total rostskyddsbehandling, förlänger din bils livslängd och se till att bilen även i framtiden kommer att vara trafiksäker.